Om Petri

Om Petri

Min historie med numerologien

 

I juli 2007 mødte jeg både numerologien og en skøn mand. Jeg har siden giftet mig med dem begge to.

 

Jeg har altid haft interesse i navne, hvad de betyder og symboliserer og historierne bag dem. Selv var jeg ked af mit eget navn gennem teenageårene og frem til lige før jeg fyldte 30. Det var her jeg stødte på numerologien, så min historie er ret atypisk fra andre. Jeg nævnte for en ven, at jeg drømte om at hedde noget andet, men vidste ikke helt hvad det skulle være. Jeg ønskede bare selv at bestemme hvad mit navn skulle være. Han fortalte om sin ven, som han sagde var en ”troldmand” når det kom til navne.

 

Ham måtte jeg da tale med, tænkte jeg og begav mig ud på et eventyr, som skulle vise sig at blive et livslangt et af slagsen. Da jeg sad foran numerologen fortalte han mig at mit fornavn var super godt til mig, men at det var efternavnet jeg måtte af med. Jeg anede jo intet om tal og bogstaver dengang, men vidste intuitivt at jeg var stødt på noget aldeles interessant, så jeg kreerede mit eget efternavn, men skiftede alligevel fornavnet, da det var det jeg jo drømte om at ændre til at starte med.

 

Gennem årene blev jeg mere og mere interesseret i at forstå videnskaben bag tallene og læste i bøger og på nettet, og mødte flere og flere, som havde skiftet navn. Tingene tog for alvor fart da min mand og jeg skal have vores første barn sammen, og jeg får kraftige veer og indser at vores søn skal ankomme til verden d. 12. juli. Selvom min viden om numerologien var begrænset af den litteratur, jeg havde kunnet finde, vidste jeg at tallet 12 kan bære en del sorg og offermentalitet med sig, så jeg bad en veninde om at kontakte en numerolog med det samme og få lavet et godt navn til den lille ny. Min mand og jeg valgte navne til ham og jeg blev endnu mere bidt af at forstå hvordan det hele hang sammen.

 

Jeg måtte simpelthen selv blive numerolog! Jeg begyndte at lede efter en læremester og endte med at vælge Allberte Phi Poss, som jeg fornemmede havde en kæmpe viden og ekstremt meget praktisk erfaring. At hun viste sig at være en hamrende dygtig underviser og fantastisk mentor, var en kæmpe bonus for min nye livsvej. Allerede første dag på uddannelsen, var jeg solgt. Jeg sugede til mig og begyndte med det samme at tolke på venner og familie, på kendte og ukendte og så helt klare mønstre i folks liv. Hvorfor er nogle super succesfulde? Hvorfor kæmper nogle hele livet? Hvorfor går nogle fra det ene parforhold til det næste? Osv. osv. Jeg var målløs over hvad tallene kunne fortælle om folk ud fra deres fødselsdag og navn. Jeg forstod også hvilket navn jeg i sin tid havde fået ved mit første besøg hos en numerolog, og sammenhængen mellem navneskiftet og min massive success i karrieren, fra skiftet og frem til daværende tidspunkt.

 

Siden jeg blev færdig som numerolog i 2017, 10 år efter mit første møde med tallenes magi, har jeg efteruddannet mig indenfor alle de specialområder jeg har kunnet komme i nærheden af. Det betyder at jeg er specialiseret i sammenspillet mellem numerologi og astrologi, i business-numerologi, i undervibrationer og undernumeroskoper, samt valg af navne, som er særligt udvalgt eller skræddersyet til den enkeltes behov. Det er klart mit særkende: At det du køber hos mig er specialdesignet, så det matcher dine unikke behov, og INTET er overladt til tilfældighederne.Velkommen til tallenes univers hos

Hearts Free Flow