Numerologi

NUMEROLOGI

Alt er energi...


✨Alt er energi og alt kan påvirke hinanden gensidigt ✨

Vi ved at Månen trækker i Jordens vand, for det lærte vi som børn. Vi ved også at menneskekroppen primært består af vand.

Altså trækker Månen i det vi mest består af 🌛

Vi ved også at vi er livsafhængige af solen og den effekt den har på hele Moder Jord 🌏


På samme måde kan kan forestille sig hvordan andre stærke himmellegemer påvirker os på forskellig vis.

Den berømte danske forfatter og filosof Søren Kierkegaard, er kendt for at have sagt at “Livet forstås baglæns, men må leves forlæns.”

Det er så smukt og bevægende at læse mine klienters fødselstal og se at der altid og uden undtagelse, er en sammenhæng mellem livets prøvelser og livets store formål.

Det kan være svært at se meningen med at skulle opleve tunghed, tab, sorg og skuffelser i livet, men meningen med “galskaben” står altid skrevet i vores livsskæbne.


Jeg oplever fra tid til anden at navneskifte-klienter har mange specifikke æstetiske ønsker til et nyt navn. Nogle gange kan ønskerne kombineres med de energetiske ønsker klienten har, og det de ønsker sig af livet kan passe med et eller flere af de navne de kan lide, men oftest er det ikke sådan!


Her er mit bud på hvad der er på spil.

Når vi er et sted i livet, hvor vi indser at vi ønsker et løft, et markant energiskifte og går ned ad den sti der hedder numerologi og navneskifte, så lever vi stadig i den tunge energi og vibration vi ønsker et løft fra. Derfor ser vi ALT gennem det begrænsede energetiske felt. Det betyder paradoksalt nok at vi kun kan se det vi er et match til LIGE nu og altså ikke det vi bliver et match til. Derfor kan de navne numerologen vælger til en klient føles fjerne og uvedkommende, en energi man ikke genkender.


Og det er jo klart at det må være sådan, da vi ikke endnu ved hvordan det er at vibrere fra det nye sted. Derfor anbefaler jeg altid at stole på processen (og i dette tilfælde mig som numerolog) og skifte til det navn, som detaljeret er skræddersyet til dig, og lade energierne arbejde i minimum 6-8 måneder før du ved om det er det helt rette navn for dig.

For når du først har sluppet en masse af den tunge gamle energi, så begynder du at se hvad dit nye navn egentlig kan give dig adgang til og hjælpe dig med 🙏


Et skræddersyet numerologisk navn er et primært vibrationelt løft, ikke et primært æstetisk løft, men jeg ser igen og igen at mine klienter bliver forelsket i de navne, de første er givet, når navnene får lov at folde deres energi ud.

Det betyder at du ikke skal lade ordlyden af navnet stå i vejen for dig, men lade energien flyde og hjælpe dig til at se dig selv klarere.

Tro på at DU kan få adgang til en helt ny livsbane, og at DU kan slippe alt det tunge og svære, så er du allerede halvvejs.


Hvis du ønsker hjælp til at indse dit kald og skæbneformål i livet, så vil jeg elske at afdække dette for dig og sende dig videre ad en sti med mere passion og mening for dig. Med ønske om at du mærker dit kald mod den, det var meningen du skulle være...


Med ønske om at du må slippe frygt og tunghed